***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Зоват за протести утре срещу хартиената бюлетина. Доброволците прекратяват мащабните търсения на Сашко от Перник


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 17 ноември   

 

Ултрас от „ Левски “ изтезава беззащитни животни от години в дома си. Става въпрос за лицето Захари Шулев, изловено от организацията за отбрана на четириногите “Animal Rescue ”. 

Лицето му е забелязано на камери. Във Facebook има групи, отдадени на жертвата му Мечо, където хората са намерили детайлности за него. 

***

„ Напуснахме през днешния ден пленарна зала в символ на митинг против близо 18-часовото " опраскване " на Изборния кодекс, което проведоха през вчерашния ден от ГЕРБ “.

Утре в 18:30 пред Народното събрание против хартиената бюлетина и опраскването на Изборния кодекс!

***

„ Продължаваме промяната “ напуснаха пленарна зала.

Това, което се случи тази нощ, беше един фарс, нямаше нищо общо с парламентаризъм. Това беше една насмешка, в която всички маски паднаха. Това беше нахлуване против демокрацията, дотук с улеснението на гласуването. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров във връзка измененията в Изборния кодекс.

***

Доброволците, които се включиха в издирването на 12-годишния Александър, приключват огромните търсения. Това разяснява в " Денят стартира " Станислав Фердов, координатор на част от доброволците.

Причината е, че към този момент седми ден няма диря от детето и все по-малко хора се отзовават в помощ за търсенето, с оглед и на утежняването на времето.

Въпреки това доброволците остават в подготвеност да реагират при съществуване на горещи сигнали за местоположението на Александър.

***

„ Днес в правна комисия беше осъществено изменничество против честния избор на българските жители. Реално хартиената коалиция -  ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, споделиха на българите в България „ ние ще решаваме вместо вас “. А на българите в чужбина „ не се интересуваме от вас “ “.

***

***

***

Южна Корея заяви, че Северна Корея е изстреляла балистична ракета в посока към Японско море, съобщи Асошиейтед прес.

Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея оповестява, че изстрелването е осъществено през днешния ден, само че не дава повече детайлности.

***

Икономиката на Русия навлезе в криза, защото брутният вътрешен артикул на страната се е свил с 4% през третото тримесечие на годината. Това демонстрира предварителната оценка на националната статистическа организация Росстат, оповестява " Франс прес ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР